Speciale

În domeniul organizărilor de evenimente îmi place să cred că firma noastră nu are limite în ceea ce priveşte originalitatea, neobişnuitul sau mai bine spus ne place să ieşim din tipare. Aşa că, dacă aveţi vreo idee neobişnuită şi oriunde mergeţi vi se spune: “nu ne ocupăm de aşa ceva”, noi vă aşteptăm cu drag să o punem împreună în aplicare, singurele limite ce trebuie să le respectăm sunt cele legale.

Un caz aparte pentru noi a fost cel al organizării unei mese pe peronul gării.

Totul a plecat de la un telefon: ”Suntem un grup de 20 de persoane, suntem în trenul internaţional, dintr-o eroare am rămas fără mâncare, suntem obosiţi, ne reântoarcem dintr-o frumoasă excursie, ne îndreptăm spre Iaşi, ne e foame, în 2 ore ajungem la Arad, trenul stă în gară 2 minute . . . ne puteţi ajuta? Răspunsul a fost promt: “Da”

Am luat legătura cu firma de turism care era organizatoarea grupului, în zece minute toate detaliile erau stabilite iar la sosirea trenului în gară excursioniştii noştri au primit o masă caldă. Când trenul a plecat din gară un cor de “multumesc pentru promptitudine” a fost mai mult decât suficient.  

Un alt caz a pornit de la telefonul unei renumite actriţe din Bucureşti, la moartea regretatului Iosif Constantin Drăgan. Erau prieteni de o viaţă, ea se afla În Bucureşti, înmormântarea era la Lugoj, noi eram din Arad. “Aş vrea să comandaţi cea mai frumoasă coroană posibilă şi mâine să o duceţi la înmormântare la Lugoj”. Primul impuls a fost să-i dau contactul unei florării din Lugoj. E mai iefin şi mai comod pentru dumneavoastră i-am explicat noi. Poate mai ieftin este dar mai sigur e cu voi. Am primit referinţe foarte bune despre voi, stiu ca daca voi va veti ocupa de asta este ca si cum eu as fi acolo ,puteţi sau nu să-mi faceţi acest serviciu?

Bineînţeles că doamna a primit exact ceea ce a dorit. Cea mai frumoasă coroană posibilă din trandafiri albi, dusă de doi reprezentanţi ai firmei noastre imbrăcaţi la patru ace, a ajuns la timp la Lugoj . . .

Şi exemplele vor continua ...

 

 

Un caz neobisnuit pentru noi a fost atunci cand am fost solicitati sa contribuim la organizarea unei inmormantari, desi nu intra in specificul nostru; asa ca impreuna cu firma de pompe funebre am pornit la drum ... decor acasa, decor cimitir, decor masina care a dus decedatul. A fost inedit pentru noi fiindca am luat contact cu obiceiurile romilor: o saptamana de priveghere a decedatului in fiecare seara, decor mormant, decor sicriu, cu pliuri, decor bogat masina si lume multa, ... multa, multa lume...

            Clientii au fost multumiti, firma de pompe funebre ne-a cerut numarul de telefon pentru alte recomandari si uite asa poate dezvoltam o noua ramura . . .