Hostesse. Rolul hostesselor la evenimente

Organizati un eveniment – privat sau corporate; il organizati personal sau angajati o persoana specializata …
 
Ca sa fiti o gazda buna, primitoare, este indicat sa va intampinati invitatii. Acest lucru il puteti face personal, dar la un eveniment restrans.
 
Iar cat despre evenimentele de mare amploare, ar trebui sa va razganditi in privinta intampinarii personale a tuturor invitatilor.
 
Dar, ca totusi sa nu ramaneti in impas, ca acest prim contact cu invitatii sa fie cat mai bine organizat, va propunem un serviciu profesionist pentru acest aspect – hostessing.
 
Hostessele sunt, in principiu, fete, fete dragute, comunicative, descurcarete. Dar, de ce nu, pot fi si baieti.
 
Totusi, sa ramanem la ideea de domnisoare , dragute, comunicative, descurcarete. Aceste domnisoare – hostesse – va vor inlocui pe dumneavoastra, organizatorul evenimentului, preluand rolul de gazda. Vor primi asa cum se cuvine invitatii, ii  vor identifica pe lista de nume si ii vor indruma spre locul rezervat in sala.
 
Si astfel, si dumneavoastra, ca si organizator, ca si gazda, veti avea mai mult timp sa socializati cu invitatii, sa impartasiti diverse pareri , in loc sa pierdeti timpul cu identificarea invitatilor si conducerea lor la locul rezervat in sala.
 
Pentru ca sa beneficiati de acest serviciu la cele mai inalte standarde, va recomandam sa apelati la o agentie specializata in acest domeniu, care va poate oferi personal calificat , fete care in mare parte a timpului cu asa ceva se ocupa.
 
Rezervarea sa o faceti cat mai repede posibil, astfel incat sa nu ramana acest detaliu pe ultima suta de metri; cu 3-5 zile inainte de eveniment sa stabiliti pe concret rolul hostesselor, sa le furnizati lista cu numele invitatilor, schita salii, care sa cuprinda numerotarea meselor ( in cazul in care lumea va sta la mese), sa stabiliti toate detaliile, astfel incat  evenimentul sa se desfasoare in cel mai placut mod.
 
Cu acest serviciu de hostessing veti da totodata si o nota de eleganta evenimentului organizat de dumneavoastra.